U kunt een groter formaat van de afbeeldingen bekijken door op de hoofdafbeelding te klikken.

Duofuse Tand en Groef plankensysteem - 180x200cm - Tropical Brown

Uit voorraad leverbaar

Prachtig modulair tand en groef plankensysteem van het merk Duofuse in de kleur Tropical Brown. Dankzij de bijhorende U-profielen en composietpaal bouwt u uw tuinafsluiting in alle richtingen, in alle breedtes (tot max 180cm) en in alle hoogtes (15 tot 200cm).

Laagste prijs garantie!

Laat hieronder uw gegevens achter en het aantal benodigde meters en ontvang gegarandeerd de laagste prijs! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)547 38 0748 of per mail via info@composiet-vlonderplanken.nl

Ontvang de laagste prijs!Tuinschermen in houtcomposiet passen bij elke bouwstijl dankzij de tijdloze plankenstructuur. De houtcomposiet mengeling van houtmeel met PVC zorgt voor een uiterst duurzame, kleur- en vormvaste tuinafscheiding die veel resistenter is dan vol hout. Het modulaire tand en groef systeem laat een makkelijke doch stevige plaatsing toe, ook op moeilijke terreinen.

Met staalversterkte planken

Wordt standaard geleverd inclusief houtcomposiet paal met aluminium kern, afdekkap, 13x staalversterkte tand en groef planken en 3x Klein U-profiel.


Prijs op aanvraag
Duofuse
Monster aanvragenMonsternummer: 403
229.00Out of stock